Kapcsolattartó: Nagy Tibor  Telefon: +36 20 9533 128  e-mail: t.nagy@miracompanions.com            DE | HU

Nagy Tibor

„Teret biztosítani találkozásoknak – lehetővé tenni az együttműködés javulását“

Nagy Tibor munkájában találkozásoknak biztosít teret, különböző álláspontok között közvetít. Olyan teret hoz létre, amelyben lehetővé válik egymás megbecsülése és megértése, akkor is, ha a nézetek nagyon távol állnak egymástól. „A szabadság és a bizalom nem a forma és a struktúra által jön létre, hanem emberek révén, akik lélekjelenléttel és elkötelezetten együtt akarnak dolgozni egymással.“

Négyfős családjával Gödöllőn él, főleg Magyarországon, mellette a német nyelvű országokban  dolgozik. A MIRÁ-ban ő a magyarországi kapcsolatot kereső vagy építő német, osztrák cégek első kapcsolattartója.

Kapcsolat

Névjegy

Munkaterületek
szervezet- és személyzetfejlesztés, stratégiaalkotás, vezetés, projektmenedzsment, konfliktuskezelés, coaching, moderáció

Ügyfelek
magyar kis- és középvállalatok; Magyarországon működő német, osztrák vállalatok; civil szervezetek (iskola, művészeti együttes).

Szakmai tapasztalat
szervezetfejlesztő: MIRA – Companions for Development (2015 óta), coach (2011 óta), mediátor (2008 óta), könyvkiadás (2004-2010), szabadúszó fordító, tolmács (1992 óta)

Tanulmányok, képesítések
szervezetfejlesztő – MIRA (2013–2014); rendszerszemléletű coach – Akademie Vaihingen (2011); mediátor – Akademie Vaihingen (2009–2010), Napvitézek Kft. (2008); könyvszerkesztő – Hungarovox Stúdió (2004); okl. szakfordító – ELTE FTCs (1997); történelem–német szak – ELTE BTK (1996).

Tagság
Association for Social Development (ASD), az Országos Mediációs Egyesület (OME) etikai bizottságának tagja

Személyes

Amikor találkoztam Waldorf-óvodával és -iskolával, lenyűgözött a pedagógia szabadságra és önállóságra épülő emberképe. Azonnal meggyőzött a tanítás sokszínűsége, amely a gyerekek művészi és szociális képességeit is kibontakoztatja. Boldog vagyok, hogy gyerekeim Waldorf-iskolába járhatnak. Nagy örömöt szerez, hogy a szülői szerep és a hivatásbeli teendők mellett ezt az impulzust is támogathatom.